Merchandising & Remodeling

Abus

Abus, wereldmarktleider in sloten, maakt de overstap van een product- naar een conceptgerichte aanpak.

Opdracht

Abus, wereldmarktleider in sloten, maakt de overstap van een product- naar een conceptgerichte aanpak.

Daar hoort een ombouw naar het nieuwe veiligheidsconcept bij, met All Fields als trotse installatiepartner.

Concreet

Na het ontvangen van de briefing van het Abus hoofdkantoor, neemt de All Fields projectleider contact op met de betrokken winkelverantwoordelijken. Onze projectleider overloopt de opdracht en prikt een datum.

Op het afgesproken moment meldt de All Fields installateur zich ter plaatse om het bestaande assortiment uit de rekken te nemen en producten die niet meer tot de nieuwe collectie behoren, retour te nemen. Nadien wordt het assortiment aangevuld aan de hand van het nieuwe schappenplan.

Ook verpakkingen kunnen vervangen worden: van plastic naar karton bijvoorbeeld. Haken worden uit de rayonstructuur verwijderd en vervangen door schappen.

Nadien wordt een forex paneel geïnstalleerd met zelfklevende afbeeldingen, zodat klanten sneller wegwijs gemaakt kunnen worden.

Ter afronding worden de prijskaartjes aangebracht en wordt de rayonstructuur bovenaan voorzien van een aangekoppelde lichtbak.

Voor de installateur kan vertrekken wordt alles overlopen met de winkelverantwoordelijke die de bezoekersfiche moet ondertekenen.

Abus kan alles mee opvolgen in ons online rapportagesysteem.