Skip to main content

WE CARE
FROM START
TO FINISH

Merchandising & Remodeling

BEKIJK PROJECTEN
Het All Fields team bestaat uit enthousiaste vakexperten, die de kunst van het category management als geen ander beheersen. Net als u weten wij dat een professionele en doordachte product uitstraling resulteert in een stimulatie van het koopgedrag. All Fields bezoekt dagelijks tientallen winkelpunten, in alle mogelijke sectoren, om rayons te (her)schikken en te vullen tot een samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Instore Promotions

BEKIJK PROJECTEN
Een optimale opstelling van POS-materiaal draagt bij tot een complete winkelbeleving met als hoofddoel de verkoop voortdurend te stimuleren. Bij grote en internationale acties slaagt All Fields er probleemloos in z’n vakmanschap gelijktijdig te verspreiden over een groot aantal winkelpunten. Zowel eenmalige POS-opstellingen als blijvende displays worden op die manier steeds nauwkeurig en tijdig opgeleverd.

Technical Installations

BEKIJK PROJECTEN
Wanneer specifieke vaardigheden vereist zijn, worden technische installaties uitgevoerd door erkende en competente vakmensen. Innovatie displays, interieurconcepten en complete projecten worden onberispelijk opgeleverd. Zo dragen ze met zekerheid bij tot een unieke beleving voor de eindconsument.

Store Remodeling
& Inventory

BEKIJK PROJECTEN
Een winkel verhuizen, gedeeltelijk restylen of compleet ombouwen is een complexe opdracht. Het All Fields team staat u bij in de voorbereiding, de projectleiding en de uitvoering ervan. Om de normale gang van zaken in de winkel zo min mogelijk te verstoren, voeren we deze werken op het beste tijdstip uit. Dat kan buiten de openingsuren, zowel ‘s nachts als in het weekend.

Home Delivery & Installations

BEKIJK PROJECTEN
MY HOME SERVICES
Ook de eindconsument kan voortaan beroep doen op de technische kennis en expertise van All Fields. Via onze dienst na verkoop helpen we de gebruiker thuis met de installatie en opstart van technisch complexe producten, waardoor u als opdrachtgever retourzendingen of servicekosten kan voorkomen.

Warehousing & Logistics

BEKIJK PROJECTEN
Dankzij onze ideale locatie in Rumst, centraal gelegen tussen Brussel & de haven van Antwerpen en op de kruising van twee snelwegen (E19 en A12), fungeert All Fields ook als een full service partner voor supply chain management. Onze opslagruimte van 5000 vierkante meter is voorzien van alle nodige, logistieke faciliteiten.